Pomoc v době COVID 19

V době pandemie se vyskytly také požadavky na zajištění pomoci pro lidi, kteří nejsou našimi klienty, ale potřebují také pomoc. Buď z důvodu, že jsou v rizikové skupině, v karanténě nebo jsou po dlouhodobé nemoci. Týká se to většinou všech lidí, kteří žijí sami, mají v době pandemie omezený kontakt s rodinou a tak nemají možnost pomoci. O spolupráci nás požádali i starostové obcí, kteří znají situaci na svém území a konkrétní potřeby pomoci.

Pokud jste tedy v situaci, kdy potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat!

S čím Vám můžeme pomoci?

IMG_20200401_113426

OBĚDY

Potřebujete zajistit oběd a jeho dovážku? Neváhejte nás kontaktovat, sociální pracovnice Vám vysvětlí jaké jsou možnosti ve Vaší lokalitě a domluví potřebné detaily.

IMG_20200401_122024

NÁKUPY

Další možností pomoci je nákup nezbytných potravin, drogerie nebo ochranných pomůcek.  Spojte se s námi emailem nebo telefonem, sdělte nám, co potřebujete a my se pokusíme pomoc zajistit.

IMG_20201002_130530

PSYCHICKÁ PODPORA

Někdy je pro člověka největší pmoc si popovídat. Zvláště v dnešní době, kdy jsou lidé hodně uzavřeni doma, bez kontaktu s ostatními a pod tlakem tíhy mnoha informací z médií. Pokud potřebujete poradit nebo si popovídat, sdílet Vaše obavy, neváhejte nás kontaktovat.

IMG_20200401_123647

Nebojte si říct o pomoc !

pondělí - pátek
8-16 hod