Tříkrálová sbírka 2022

Ve Tříkrálové sbírce, kterou zaštiťuje Charita Česká republika je dokoledováno. Loni celou sbírku ovlivnil vývoj epidemiologické situace, což přineslo určité změny, které se promítly i do letošního ročníku. Kromě klasického koledování, po celé České republice budou umístěny mimokoledování i statické kasičky.

Tříkrálová sbírka končí i ve své online podobě. My chceme ještě jednou poděkovat všem, kteří přispěli nebo se jinak podíleli na jejím konání. Tím, že jsme se všichni společně zapojili, dokazujeme, jak neuvěřitelně solidární umíme být i v této nelehké době. Letošní ročník přinesl dobré věci celkem
‼krásných 491 489 Kč‼ .

Koledující Tři králové Vám přinášejí radost a Boží požehnání.

Děkujeme, že s námi pomáháte!

49450586_1966492573441723_5720926962604572672_n

Na co se sbírka využije ?

Tříkrálová sbírka je celorepubliková akce a každá organizace, která ji na svém území realizuje, má také za úkol sestavit každoročně záměr sbírky. Z celkové vybrané částky se vrací zpět do regionu 65% z celkové částky, která je využita na podporu aktivit pro seniory, zdravotně postižené, chronicky nemocné a na pomoc lidem v nouzi.

Zajímá Vás záměr Tříkrálové sbírky 2022?

tesco 2

Statické kasičky

I letos byly využity statické kasičky! Na veřejných místech v termínu od 1.1.- 16.1.2021.

Kasičky byly umístěny na místech v Sušici, dále v Kolinci, Kašperských Horách, Železné Rudě a v mnoha obcích našeho regionu.

Děkujeme, že pomáháte s námi !

Jak Tříkrálová sbírka pomáhá

Výtěžek sbírky je určen na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším jinak sociálně potřebným skupinám lidí a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá.

JAK POMÁHÁ SBÍRKA NA SUŠICKU

Zeptejte se nás !

Pokud se potřebujete na cokoliv zeptat, můžete se obrátit na kooridnátorku sbírky:
Lucie Mikulová, tel. 731 402 914
email: trikralovasbirka@susice.charita.cz