Jak pomáháme

Pomáháme našimi službami a činnostmi těm, kteří pomoc potřebují – ať již vzhledem ke svému věku nebo zdravotnímu stavu nemají dostatek sil postarat se sami o sebe, či se právě nachází ve složitém období svého života, ze kterého hledají cestu dál a potřebují podporu k tomu, aby zvládli vyřešit svoje problémy či sílu unést tíhu prožívaných emocí a pocitů s tímto obdobím spojených.

Pečovatelská služba

Potřebujete zajisit péči pro sebe nebo někoho blízkého z rodiny (seniora, zdravotně postiženého)?

Odlehčovací služba

Jste pečující osoba, potřebujete si odpočinout a chcete zajistit péči pro blízkého, o kterého se staráte?

Sociálně aktivizační služba

Hledáte pro sebe nebo své blízké aktivity, které pomáhají rozvíjet, udržet si schopnosti, posilují tělesnou a mentální svěžest a plnohodnotný život mezi lidmi?

Odborné sociální poradenství

Ocitli jste se v obtížné životní situaci a potřebujete (bezplatnou) pomoc, psychickou podporu a potřebné informace?

CENÍK SLUŽEB

Kromě základní nabídky sociálních služeb realizujeme také různě zaměřené projekty. Pokud chcete vědět více informací, vyberte si prosím z nabídky.