Tesco - vy rozhodujete, my pomáháme
1. září 2022 Z Charity Sušice

Tesco - vy rozhodujete, my pomáháme

Opět s vámi chceme sdílet velkou radost a moc poděkovat nadačnímu fondu Tesco, ve spolupráci s Nadací rozvoje občanské společnosti (NROS) realizují grantový program s názvem „Vy rozhodujete, my pomáháme“, který je zaměřen na podporu malých veřejně prospěšných projektů neziskových organizací v 70 vybraných oblastech České republiky.

Náš projekt ve zmíněném programu obdržel nejvíc hlasů. Krásných 45 000 Kč použijeme na náklady spojené s konáním Dne Charity. Jedná se o kulturně - společenskou akci, které se účastní nejen obyvatelé města Sušice a okolních obcí. Připraven bude bohatý program - vystoupí například známá místní kapela Paddy's Bangers, součástí odpoledne bude i kulinářská show a mnoho dalšího.  Na své si přijdou také děti, které se mohou těšit třeba na loutkové divadlo a různé kreativní dílny včetně malování na obličej. Těšíme se na společný čas strávený s Vámi, děkujeme za Vaši podporu.

nros6B26EF19-8235-4647-847C-FBF4A00B2663-800x445